Eipäs keretty tänne pienoisten elosta oikein kirjoittakaan on sen verran ollut vilskettä ja vilinää ja kaikki pennut saivat melkein heti uudet kodit. Kaikki kolme tyttöä matkustivat koteihinsa Kotkaan viime perjantaina. Irma sitten myöskin sai tänään kodin ja hyvän sellaisen, sitä odotettiinkin ja viestiä tuli juuri, että kaikki on sujunut todella hyvin. Irma matkustikin vähän pidemmän matkan päähän Vantaalle, samoin kuin viime viikolla Irman viimeinen pentu lähti kohti Espoota (:

 

Irmallekin kerkesi sattua ja taphtua, leikkauksesta hän toipui ihan hyvin, mutta sitten pettivät sisemmät tikit ja vatsakalvossa reikä, jonka seurauksena aika iso verihyytymä vatsassa, jolloin Irma leikattiin uudelleen, melkoisen rankkoja nuo nukutukset kisulle kuitenkin. No mutta siitähän selvittiin paremmin kuin hyvin, lauantaina olikin sitten edessä tikkien poisto itse.. Se vähän jännitti Irmakun on aika topakka täti, että näinköhän se on meidän kanssa poistosta samaa mieltä (: Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja tikit saatiin pois aika hyvinkin, loppuvaiheessa Irmallakin meinasi jo hermo mennä kun oli toinen solmupää niin tiukassa kiinni, että ei meinannut sovinnolla irrota. Mutta nyt Irmakin uudessa kodissa korakaverinsa kanssa. Onnea heille :)

 

Ainiin ja rakastuinhan minä itsekin ja otin eläinsuojeluyhdistykseltä omankin Pilkku kissani, hän on 4 -vuotias, hieman kovia kokenut herra. Kovin on ollut arka alussa, jo senkin takia kun Irma piti niin kovaa jöötä, mutta pikkuhiljaa kotiudutaan ja aletaan koirallekin vähän pomotella :)

 

Lisäksi tänään tulivat uudet kissat kotihoitoon jälleen, kyseessä ovat aikuiset Ossi ja Olivia. Ossi on musta leikattu kissaherra ja samalla Olivian tukipilari, sillä valkoisille kissoille tyypilliseen tapaan Olivia on kuuro. Vähän sohvan alla herrat murisevat keskenään ja Olivia seurailee tilannetta makuuhuoneen sängyn alta. Ossi tosin kävi jo tutkimassa oikein rinta rottingilla kaikki paikat ja taisipa saada koirakin pienen varoituksen, että nyt ei kannata turhaan lähennellä (: Lisää kuulumisia taas täältä eläintarhasta vähän myöhemmin, kunhan tulokkaat hieman kotiutuvat :)