Noniin (: Saatiin nyt sitten tällainenkin tänne aikaiseksi, kun kehoitettiin tämmönen tekemään.

Kissat jaksaa oikein hyvin, tuntuu että virtaa on vähän liikaakin ja vauhtiá ja vaarallisia tilanteitakin kyllä meillä riittää. Pikku riiviöt tulevat nyt 11 vkoa, huomenna mennään rokotuksiin ja kohta alkaakin matka uusiin koteihin, voipihan se ensi viikolla haikealta tuntua katsella kun pienet lähtee, yksi kyllä on vielä toistaiseksi jäämässä sekä haikeuttaa varmaankin helpottaa, että tällä viikolla pentuja tulee taas kotihoitopaikalle 3 kpl lisää (: tosin nekin jo 8 viikkoisia riiviöitä (:

 

Irma emä on vielä kotihoitopaikkaan jäämässä kun ei ole Irmallekaan omaa kotia vielä löytynyt, mutta luottavaisin mielin odotellaan sen verran hurmaava ja hienoluonteinen kissa on kuitenkin kyseessä. Irmakin saanut rentoutua nyt kun pennut ovat kasvaneet eikä tarvitse koko ajan silmä kovana vahtia niitä.

 

Aatu koira, joka on siis omani kyllä mielellään leikkii pentujen kanssa, ei vaan oikein ymmärrä, että ne eivät kestä yhtä rankkoja leikkejä ku hän itse kun tuo kokoero kuitenkin on melkoinen kun koiralla kuitenkin painoa se 25 kg.